Privacy- en cookieverklaring

Els Mathijssen, eigenaar van Steengoed en meer hecht veel belang aan je privacy. Ik ga voorzichtig om met het verwerken van je gegevens en geef je hiervan een overzicht.

Cookies

Op mijn website wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan mijn website wordt meegestuurd en in het geheugen van je laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Ik gebruik deze cookies om mijn website te verbeteren en goed te laten functioneren en te beschermen. Ik maak gebruik van functionele en analytische cookies.

Je kunt je internetbrowser zo in stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld je laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen, via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn website gebruiken. Met deze informatie verbeter ik de werking van mijn website. Voor het privacy-beleid en meer informatie over Google Analytics verwijs ik naar Google Analytics.

Social Media

Op mijn website is een koppeling met Facebook gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van Facebook, zodat ze je herkennen als je me wilt volgen. Voor deze cookies verwijs ik naar de privacy-verklaring van Facebook.

Contactformulier

Ik biedt via mijn website de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. De persoonsgegevens die je me daarbij toestuurt, worden bewaard zolang als nodig is voor volledige beantwoording en afhandeling van je vraag.

Derden

Ik publiceer jouw persoonsgegevens niet en verstrek deze ook niet aan derden zonder jouw toestemming. Indien je via een link op mijn website een website van een derde opent, geldt daarvoor niet mijn privacy-verklaring.

Beveiliging

Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Je rechten met betrekking tot je persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacy-beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van je persoonsgegevens vraag ik je contact met me op te nemen. Wil je meer weten over de AVG, of heb je op grond van de privacywetgeving een klacht, dan verwijs ik naar de Autoriteit Persoonsgegevens.