Beeldhouwlessen op diverse locaties

Sinds 2010 geef ik met veel plezier beeldhouwlessen met zachte steensoorten als speksteen, albast, serpentijn en seleniet. Ik geef de beeldhouwlessen in mijn atelier Garage Els(t) en in de Werkplaats van Creatief Collectief Elst.

Mijn lessen stem ik af op de individuele behoefte van de cursist.

De meesten van mijn cursisten volgen al jaren mijn beeldhouwlessen. Ik wil hen meerwaarde blijven bieden en daarom volg ik zelf ook nog steeds les. Dan werk ik meest ook met zachte steensoorten. Maar ik maak ook wel eens een uitstapje naar hout, harde steensoorten klei of gips. Op de pagina beeldhouwwerken vind je enkele voorbeelden van mijn werk.

Beeldhouwlessen in Garage Els(t)

Al mijn beeldhouwlessen zijn geschikt voor beginnende en gevorderde beeldhouwers.

In mijn atelier is plaats voor maximaal zes personen. Werken in een kleine groep geeft mij de mogelijkheid je meer persoonlijke aandacht te geven. Sommige cursisten proberen in de zomer uit of beeldhouwen iets voor hen is. Als dat zo blijkt te zijn, schrijven ze vervolgens in voor mijn beeldhouwlessen bij Creatief Collectief Elst. Daar geef ik vanaf medio september een cursus van 24 lessen. Anderen cursisten blijven liever in mijn atelier in een kleinere groep werken.

Lestijden
Garage Els(t): dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 12:00.
Kun je niet op één van deze dagdelen? Neem dan toch even contact op. In overleg kunnen we proberen een cursus op een ander dagdeel te starten. In het begin ben je dan de enige cursist en werk ik zelf ook aan een beeld. Maar de praktijk heeft me inmiddels geleerd dat er vanzelf cursisten bij komen.

Strippenkaart Garage Els(t)

Je koopt een strippenkaart voor zes lessen met daarop een startdatum naar keuze. De kaart is geldig gedurende acht opeenvolgende weken vanaf de startdatum. Je kunt dus beginnen met beeldhouwen  wanneer je wilt en af en toe een les over slaan. Tegelijkertijd word je zo ook gestimuleerd met enige regelmaat tijd vrij te maken voor je hobby.

Een strippenkaart voor zes lessen kost € 90.  Inbegrepen zijn gebruik van gereedschap en koffie en thee. Kom je liever niet alleen: samen een strippenkaart gebruiken kan ook.

Het is ook mogelijk voor meer lessen tegelijkertijd in te schrijven tegen een gereduceerd tarief. Hoe groter het aantal lessen, hoe meer korting je krijgt.
6 lessen = € 90
12 lessen = € 170
18 lessen = € 240
24 lessen = € 300
Strippenkaart voor 6 beeldhouwlessen in Garage Els(t) voor 90 euro. Ook leuk als cadeau!

 

Ook leuk om cadeau te geven!

 

Beeldhouwlessen bij Creatief Collectief Elst (CCE)

Bij CCE geef ik les op maandagavond (19.30-21.30) en donderdagmiddag (13.30-15.30).  Inschrijven doe je via de site van CCE.