Beeldhouwlessen op diverse locaties

Sinds 2010 geef ik met veel plezier beeldhouwlessen met zachte steensoorten als speksteen, albast, serpentijn en seleniet. Ik geef de beeldhouwlessen in mijn atelier Garage Els(t) en in de Werkplaats van Creatief Collectief Elst.

Mijn lessen stem ik af op de individuele behoefte van de cursist.

Beeldhouwlessen in Garage Els(t)

Al mijn beeldhouwlessen zijn geschikt voor beginnende en gevorderde beeldhouwers.

In mijn atelier is plaats voor maximaal zes personen. Werken in een kleine groep geeft mij de mogelijkheid je meer persoonlijke aandacht te geven. Sommige cursisten proberen in de zomer uit of beeldhouwen iets voor hen is. Als dat zo blijkt te zijn, schrijven ze vervolgens in voor mijn beeldhouwlessen bij Creatief Collectief Elst. Daar geef ik vanaf medio september een cursus van 24 lessen. Anderen cursisten blijven liever in mijn atelier in een kleinere groep werken.

Lestijden
Garage Els(t): dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12:00.
Kun je niet op één van deze dagdelen? Neem dan toch even contact op. In overleg kunnen we proberen een cursus op een ander dagdeel te starten. In het begin ben je dan de enige cursist en werk ik zelf ook aan een beeld. Maar de praktijk heeft me inmiddels geleerd dat er vanzelf cursisten bij komen.

 Garage Els(t)

Eigenlijk kan ik beter spreken over Tent Els(t). Want sinds Corona werken we in een tent in mijn tuin. Op deze plak kun je per zes lessen intekenen.

Het is ook mogelijk voor meer lessen tegelijkertijd in te schrijven tegen een gereduceerd tarief. Hoe groter het aantal lessen, hoe meer korting je krijgt.
6 lessen = €   93
12 lessen = € 180
18 lessen = € 261
24 lessen = € 336

Inbegrepen zijn gebruik van gereedschap en koffie en thee.

Beeldhouwlessen bij Creatief Collectief Elst (CCE)

Bij CCE geef ik les op woensdagavond (19.30-21.30) en donderdagmiddag (13.30-15.30).  Inschrijven doe je via de site van CCE.