Agenda workshops en lessen


 • De cursisten die bij mij thuis werken, toonden nooit eerder hun eigen werk. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!
  Onder de titel “Wat wij verbeelden” tonen ze abstracte en figuratieve beelden en beeldjes. Soms geïnspireerd op bestaande objecten, zoals de diabolo van Otto van Soest (zie foto). Anderen verbeelden (delen) van mensen en dieren. Ook zijn er een aantal engeltjes te bewonderen. De gebruikte steensoorten variëren van verschillende soorten speksteen tot albast, seleniet en kisii. Deze worden allemaal gerekend tot de zachtere steensoorten en zijn vrijwel volledig met de hand bewerkt. Soms komt er een boormachine aan te pas. Maar dat is het dan ook wel.

  Zaterdag 11 november om 11:30 wordt de expositie officieel geopend door cursist Otto van Soest. De expositie is open van 11 tot 16 uur in de weekeinden van 11/12 en 18/19 november. Adres: Dorpsstraat 71, Elst. Tijdens de openingstijden zijn bij toerbeurt cursisten en ikzelf aanwezig. We vertellen je graag meer over het werk. Graag tot ziens!

 • Januari 2024:  start 11 beeldhouwlessen bij Creatief Collectief Elst.
  Woensdagavond 10 januari:    19:30-21:30
  Donderdagmiddag 11 januari :   13:30-15:30
  Tussentijds instromen is mogelijk als er voldoende plaats vrij is.
  Prijs: € 165. Voor nieuwe cursisten incl. gebruik gereedschap, excl. steen.
  Inschrijven via Creatief Collectief Elst.
  De Werkplaats van Creatief Collectief Elst waar de lessen beeldhouwen plaats vinden.
 • Doorlopende beeldhouwlessen in Garage Els(t) 
  dinsdagochtend :    10:00-12:00
  vrijdagochtend    :   10:00-12:00
  Je bepaalt zelf wanneer je begint.
  Kosten:
  6 lessen = €   93
  12 lessen = € 180
  18 lessen = € 261
  24 lessen = € 336
  Mail met steengoedenmeer@gmail.com.

Werkruimte Garage Els(t)
Bij Garage Els(t) werken we in de tuin zodra het weer het toelaat.                              Afhankelijk van het weer werk je in mijn atelier of tuin.

  • Doorlopende expositie bij Droom!
   Een aantal van mijn beelden staan in de vitrines van de hal van Droom!  (Nieuwe Aamsestraat 32, Elst). Op deze mooie  locatie kun je flexwerken, vergaderen,  heerlijk lunchen en de beroemde Droom! appeltaarten kopen

  • Workshops beeldhouwen op diverse locaties in Elst Gld en omgeving
   • Garage Els(t)
    In mijn atelier kun je terecht voor workshops met maximaal 5 personen.
   • Creatief Collectief Elst
    Voor groepen tot maximaal 12 personen.
   • Pakschuur Landerij De Park
    In het buitengebied van Elst,in Park Lingezegen, goed bereikbaar per auto en met voldoende parkeergelegenheid. Voor groepen tot maximaal 50 personen.De kok van het bijbehorende restaurant Droom! De Landerij verzorgt desgewenst een  lunch of diner. Voor grote groepen is het nodig tijdig een datum voor de workshop te reserveren.
 • Workshops op andere locaties
  Wil je liever een workshop bij je in de buurt? Geen probleem, ik kom graag naar je toe! Samen gaan we op zoek naar een geschikte locatie. Geschikt wil vooral zeggen dat de ruimte vuil mag worden. Want steenstof laat zich moeilijk verwijderen zoals je wellicht wel eens hebt ervaren bij een verbouwing. Meer informatie: workshops.
  Workshop bij een familie thuis.
  Workshop in de tuin van een familie.
  Workshop in Arboretum Wageningen voor personeel Wageningen UR
  Workshop voor onderzoekers en docenten van
  Wageningen UR  in het Aboretum in Wageningen.Workshop voor docenten en onderzoekers van Wageningen UR in het Arboretum van Wageningen
  In het Arboretum kun je -afhankelijk van het weer-
  zowel binnen als buiten 
  werken.