Agenda workshops, lessen

 • Doorlopende expositie bij Droom!
  Een aantal van mijn beelden staan in de vitrines van de hal van Droom!  (Nieuwe Aamsestraat 32, Elst). Op deze mooie  locatie kun je flexwerken, vergaderen,  heerlijk lunchen en de beroemde Droom! appeltaarten kopen. 
 • Donderdag 22 november 2018:  dagworkshop in Elst
  Je maakt in één dag een beeldje van een stuk speksteen. Nooit eerder met speksteen gewerkt? Laat je verrassen! Al ervaring? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Tot maximaal 2 kg is de steen gratis. Verder zijn inbegrepen: gebruik alle gereedschap en schorten, deskundige begeleiding, koffie/thee met wat lekkers en niet te vergeten: een heerlijke, uitgebreide en gevarieerde lunch. Je wordt in de watten gelegd en gaat met een mooi beeldje als herinnering naar huis.

  Zeven zussen maakten deze beeldjes in een dag..

  Kosten: €60 p.p.
  Locatie:De Werkplaats van Creatief Collectief Elst, Pr. Irenestraat 49, Elst (Gld.)
  Meedoen? Geef je op via steengoedenmeer@gmail.com.
 • Zondag 2 september 2018:  dagworkshop in Elst
  In deze workshop maak je in één dag een beeldje van een stuk speksteen. Nooit eerder met speksteen gewerkt? Laat je verrassen! Al ervaring? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Tot maximaal 2 kg is de steen gratis. Verder zijn inbegrepen: gebruik alle gereedschap en schorten, deskundige begeleiding, koffie/thee met wat lekkers en niet te vergeten: een heerlijke, uitgebreide en gevarieerde lunch. Je wordt in de watten gelegd en gaat met een mooi beeldje als herinnering naar huis.
  Workshop beeldhouwen
  Kosten: €60 p.p.
  Locatie: in Elst (gld). Afhankelijk van de groepsgrootte bij mij thuis of in het leslokaal van Creatief Collectief Elst.
  Meedoen? Geef je op via steengoedenmeer@gmail.com.
 • 12 september 2018:  start 24 beeldhouwlessen bij Creatief Collectief Elst. 
  Woensdagochtend:    9:30-11:30
  Woensdagavond   :   19:30-21:30
  Voor nieuwe cursisten incl. gebruik gereedschap, excl. steen.
  Inschrijven via Creatief Collectief Elst. 

De Werkplaats van Creatief Collectief Elst waar de lessen beeldhouwen plaats vinden. Ochtendcursisten aan het werk in de Werkplaats van Creatief Collectief Elst

Werkruimte Garage Els(t)
Bij Garage Els(t) werken we in de tuin zodra het weer het toelaat.                              Afhankelijk van het weer werk je in mijn atelier of in de tuin.

 • Workshops beeldhouwen op diverse locaties in Elst Gld en omgeving
  Garage Els(t)
  In mijn atelier kun je terecht voor workshops met maximaal 5 personen.
  Creatief Collectief Elst
  Voor groepen tot maximaal 12 personen.
  Pakschuur Landerij De Park
  In het buitengebied van Elst,in Park Lingezegen, goed bereikbaar per auto en met voldoende parkeergelegenheid. Voor groepen tot maximaal 50 personen.De kok van het bijbehorende restaurant Droom De Landerij verzorgt desgewenst een  lunch of diner.Voor grote groepen is het nodig tijdig een datum voor de workshop te reserveren.
 • Workshops op andere locaties
  Wil je liever een workshop bij je in de buurt? Geen probleem, ik kom graag naar je toe! Samen gaan we op zoek naar een geschikte locatie.
  Meer informatie: workshops.
  Workshop bij een familie thuis.
  Workshop in de tuin van een familie.
  Workshop in Arboretum Wageningen voor personeel Wageningen UR
  Workshop voor onderzoekers en docenten van
  Wageningen UR  in het Aboretum in Wageningen.Workshop voor docenten en onderzoekers van Wageningen UR in het Arboretum van Wageningen
  In het Arboretum kun je -afhankelijk van het weer-
  zowel binnen als buiten 
  werken.